Това е една история за приятелството, любовта и толерантността, както и за невъзможността да ги постигнем по едно и също време и на едно място, особено тук - на Балканите. Причините за липсата на хармония винаги са много, почти колкото и добрите намерения по пътя към нея. Егоцентризмът и вътрешният хаос, или горещият темперамент и навикът първо да действаме, а после да мислим, ще доведат до трагическата грешка, чиято жертва, както обикновено по тези географски ширини, става най-невинният.

Можем да определим този филм, като балкански трагикомичен ийстърн, не дава отговор на въпроса и той няма да реши вечните регионални въпроси. По-скоро той регистрира фактите и дълбае в причините за случващото се, като катализаторът на събитията е един европеиден, съвременен градски човек, попаднал по стечение на обстоятелствата в ситуация и група от хора, различна от обичайната му. Или, не толкова различни?

Както се случва в живота, историята няма да покаже крайно негативни или напълно положителни герои. Но накрая, оказва се, че винаги има един положителен - ОМБРЕ

 

 

КНИГА ПОСЛЕДЕН ЗАЛОГ

 

Какъв изход може да се намери в сложна ситуация, предизвикана от манипулацията на религиите, драмата в интимните връзки и човешката слабост, отразена в комарджийството, алчността и измамата? Романът „Последен залог“ е история за приятелството между трима мъже, което успява да оцелее въпреки всичко. Написана е толкова увлекателно, така че да ви завладее от самото начало. До края сюжетът ви оставя в очакване, а яркия език ще ви накара да преживеете цялата история и дори да ви се прииска да хапнете шоколад с лешници.

Целият сюжет търси отговор на въпроса на какви крайности е способен човек, за да получи това което иска? Независимо от средата и религията, в които са възпитани тримата приятели Боби, Конъли и Парис, в тази история те взимат смелото решение да се противопоставят на невъзможното и по фантастичен начин да опитат да изиграят човешкия ум и сетива.

 

 


НАЧАЛО

 

ЗА НАС

 

ПРОЕКТИ

 

КОНТАКТИ

ФИЛМ ОМБРЕ

НАЧАЛО

ЗА НАС

ПРОЕКТИ

КОНТАКТИ

© НАК-ЗАК ВИЖЪН 2015 Всички права запазени. Собственост на НАК-ЗАК ВИЖЪН. Използване на сайта или части от него са забранени от закон за Авторските права на Република България. Всеки опит за копиране, манипулация, разпространяване или друг тип трансфер на тези материали, са стого забранени.